Domov  >  Metaiskalnik

Hot Articles

Hot Articles

Hot Articles je brezplačen uporabniški servis, ki ponuja seznam najbolj iskanih znanstvenih in strokovnih člankov po vsem svetu v preteklem mesecu. Servis pomaga uporabnikom tudi pri iskanju zanimivih člankov po vsebinskih področjih. S klikom na posamezni članek v seznamu dobimo informacijo o njegovi dostopnosti (povezovalnik OpenURL – Metaiskalnik).

Zelo zanimiva je tudi možnost uporabe servisa na mobilnih napravah (telefonih, tablicah), za kar je na voljo brezplačna aplikacija. Več informacij je dostopnih na spletnem naslovu ponudnika http://www.exlibrisgroup.com/category/HotArticlesMobileApps. Po uspešni namestitvi priporočamo še nastavitev povezovalnika OpenURL – Metaiskalnik, kar naredimo z izbiro institucije IZUM, Institut informacijskih znanosti. V tem primeru so po izbiri članka na voljo tudi povezave.

Servis razvija podjetje Ex Libris Ltd. Več informacij je dostopnih na spletnem naslovu ponudnika (http://www.exlibrisgroup.com/category/bXHotArticles). Za dodatne informacije pišite e-pošto na naslov podpora@izum.si ali pokličite po telefonu 02 2520 333 (IZUM-ov klicni center).

Metaiskalnik
Web of Science
Scopus
ProQuest
EIFL Direct - EBSCOhost
Oddaljen dostop
Brezplačni spletni tečaji
Zadnja novica
  • 15. 06. 2017
    Nameščen nov uporabniški vmesnik seznama e-revij v Metaiskalniku
Sodelujoči


Institut informacijskih znanosti, MariborUniverza v Mariboru
UNIMB


Univerza na Primorskem
Univerza na Primorskem


Univerza v Novi Gorici
UNING


Institut Jožef Stefan
IJS


Univerzitetni klinični center Maribor
SBMB


Onkološki inštitut Ljubljana
OILJ
 

IZUM - Institut informacijskih znanosti
Prešernova ulica 17, 2000 Maribor, Slovenija
telefon: 02 2520 331   |   e-pošta: izum@izum.si
© 1997-2018