Domov
Domov  >  Organizacija znanja
Organizacija znanja (OZ)
Obvestila in novice

22. 01. 2016 - Izid 2. številke 20. letnika revije Organizacija znanja in objava spletnih strani revije v angleškem jeziku

Arhiv
Kontakt

Uredništvo OZ
Institut informacijskih znanosti
Prešernova 17
2000 Maribor, Slovenija
e-pošta: oz@izum.si
telefon: +386 2 2520 371
faks: +386 2 2524 336

Organizacija znanja (OZ)

OZ letnik 20 (2015)OZ 20 (2015) 2

Spoštovane soustvarjalke in soustvarjalci revije, spoštovane bralke in bralci!

Pred nami je številka, s katero obeležujemo okrogel jubilej revije Organizacija znanja (OZ), saj s to številko zaključujemo 20. letnik naše revije oziroma dvajset let njenega izhajanja.

Ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem soustvarjalcem, ki ste skozi dvajsetletno obdobje pomagali pri pripravi vsake posamezne številke revije. To ste predvsem avtorji s svojimi prispevki, saj oblikujete vsebino revije, recenzenti, člani uredniškega odbora, celotna uredniška ekipa, ki skrbi za tehnično urejanje in oblikovanje, lektoriranje in prevajanje ter urejanje spletnih strani revije, ter nenazadnje vi, spoštovani bralci, ki dajete reviji njen pomen in smisel.

Z veseljem vam sporočamo, da smo pripravili spletno stran revije tudi v angleškem jeziku. Za to smo se odločili, da bi omogočili lažji dostop do njenih prispevkov ter spodbudili zanimanje za objavljanje prispevkov pri celotni skupnosti uporabnikov sistema COBISS, to je pri avtorjih v Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Bolgariji in Albaniji. Vstopna točka revije OZ v angleščini je tako dodana na spletne strani vseh sistemov COBISS v mreži COBISS.Net.

V tokratni številki objavljamo tri članke, pet poročil s konferenc in srečanj ter rubriko COBISS obvestila.

Vljudno vabljeni k branju in pisanju prispevkov za Organizacijo znanja!

Uredništvo OZ